Miak Sarawak Community - Sumber Multimedia
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Pelan prepaid yg best?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
bazaoyu



Number of posts : 22
Age : 29
Registration date : 2014-03-12

PostSubject: Pelan prepaid yg best?   10th September 2014, 3:54 pm

hai, korang blh cadang x pelan prepaid yg paling best kat pasaran skrg ni? sbb aku nk sign satu. yg penting tu coverage die kena baik lah, sbb klo x susah nk online jer. bazir wang.
Back to top Go down
View user profile
rambutan



Number of posts : 1
Age : 48
Registration date : 2014-09-11

PostSubject: Re: Pelan prepaid yg best?   12th September 2014, 2:29 am

Kalau anda ingin mengambil plan postpaid, anda boleh register dengan Celcom…..selama ni I guna celcom tak da masalah pi mana tempat pun ada coverage dan Celcom kini membuat promosi yang menarik iaitu First 100 Days 100 Watches Promotion … promosi  ni  tamat pada 29 Sept 14.. so kalau u berminat cepat la register Celcom kerana anda berpeluang menangi  jam tangan berjenama  Tag Heuer … anda boleh dapat info lebih banyak dari…..
celcom.com.my/personal/promotion/100Days_100Watches_winners?pid=1360826467840
Back to top Go down
View user profile
yaobao



Number of posts : 1
Age : 40
Registration date : 2014-09-12

PostSubject: Re: Pelan prepaid yg best?   12th September 2014, 5:39 pm

Saya tak pernah dapat apa2 hadiah pun utk semua peraduan yang saya sertai, sebab tu saya malas nak sertai kali ni.
Back to top Go down
View user profile
bazaoyu



Number of posts : 22
Age : 29
Registration date : 2014-03-12

PostSubject: Re: Pelan prepaid yg best?   15th September 2014, 1:58 pm

ye, aku rasa nk sign pelan celcom gak sbb data speed die mmg laju lah! dan harga pon okei, x mahal sgt. promosi skrg tu best eh! ade jam tangan Tag Heuer yg bernilai RM10000!! best lah klo blh menang satu~ huhu
Back to top Go down
View user profile
hanyee



Number of posts : 23
Age : 27
Registration date : 2014-03-11

PostSubject: Re: Pelan prepaid yg best?   15th September 2014, 3:50 pm

bazaoyu wrote:
ye, aku rasa nk sign pelan celcom gak sbb data speed die mmg laju lah! dan harga pon okei, x mahal sgt. promosi skrg tu best eh! ade jam tangan Tag Heuer yg bernilai RM10000!! best lah klo blh menang satu~ huhu

saya dulu celcom user, tp sangat mahal dgn plannya,
skrg guna digi kan murah lagi, rm50 dah ada 2gb, cukup makan.
Back to top Go down
View user profile
merdeka



Number of posts : 1
Age : 48
Registration date : 2014-09-16

PostSubject: Re: Pelan prepaid yg best?   16th September 2014, 2:35 am

Ya, saya setuju, apa gunanya ada data yang banyak tapi coverage nya tak ada kan?? Saya ialah pengguna postpaid Celcom, tak ada masalah tentang coverage selama ni, anda pun perlu ambil pakej dari telco yang mempunyai coverage di kebanyakan tempat yang anda pergi. Jika tidak, anda akan risau satu hari nanti.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Pelan prepaid yg best?   

Back to top Go down
 
Pelan prepaid yg best?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Miak Sarawak Community :: Umum :: Loyar Burok-
Jump to: