Miak Sarawak Community - Sumber Multimedia
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Drama sang pencinta~!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
pahpah



Number of posts : 26
Age : 30
Registration date : 2014-03-10

PostSubject: Drama sang pencinta~!!   11th March 2016, 3:31 pm



saksikan drama ceciter projek mencari bini 13 episod dibintangi oleh pelakon dan pelawak baru dan lame, mane tahu ade peluang untuk mendiri kan rumah tangge selepas menyasikan sedutan video ni Razz
Back to top Go down
View user profile
bazaoyu



Number of posts : 22
Age : 28
Registration date : 2014-03-12

PostSubject: Re: Drama sang pencinta~!!   5th April 2016, 5:31 pm

sedutan yang ni kelakar!! hahaha, pelakon lagend belakon kembali setelah sekian lame aku tak nmpak dia kat iklan mana² yang ni aku nmpak dia baru nk belakon balik.. the best lah penjaat badrul pendek Razz

Back to top Go down
View user profile
pahpah



Number of posts : 26
Age : 30
Registration date : 2014-03-10

PostSubject: Re: Drama sang pencinta~!!   7th April 2016, 12:44 pm



ni yang baru punya aku dpt, ni saje nk share, cerite cinta sang si tua kot ni.. hahaha!! x dpt nk teke lagi dia punya sipnopsis sepenuhnya, bab bini tuh dah tahu, tp tak pasti sgt , kne tunggu dia update lagi cite ni. ermm..
Back to top Go down
View user profile
bazaoyu



Number of posts : 22
Age : 28
Registration date : 2014-03-12

PostSubject: Re: Drama sang pencinta~!!   7th April 2016, 5:14 pm

tapi baru dua episode je aku tengok, tak pasti bila episode setrusnya kan ade.. ermm
Back to top Go down
View user profile
pahpah



Number of posts : 26
Age : 30
Registration date : 2014-03-10

PostSubject: Re: Drama sang pencinta~!!   7th April 2016, 5:16 pm

bazaoyu wrote:
tapi baru dua episode je aku tengok, tak pasti bila episode setrusnya kan ade.. ermm

episode lain mabye minggu depan maklom lah ade 13 episode kan.. paham ke bahase kelntan dlam cerite ni? haahaa! tp episode 3 ade pembayran sedkit rasenya klau nk tengok..
Back to top Go down
View user profile
bazaoyu



Number of posts : 22
Age : 28
Registration date : 2014-03-12

PostSubject: Re: Drama sang pencinta~!!   7th April 2016, 5:18 pm

pahpah wrote:
episode lain mabye minggu depan maklom lah ade 13 episode kan.. paham ke bahase kelntan dlam cerite ni? haahaa! tp episode 3 ade pembayran sedkit rasenya klau nk tengok..

faham klau bace sari kata kat bawah dia, klau dengar tanpa bace sari kate kurng faham skit, heee!! tapi still enjoy tengok la.. ade lah gelak tawa yang di bawakkan dlam cerite ni, tuh yang menarik minat tuh, ade pembayran untuk episode seterusnya? tp yang dah ade ni free je i tengok.. Razz
Back to top Go down
View user profile
pahpah



Number of posts : 26
Age : 30
Registration date : 2014-03-10

PostSubject: Re: Drama sang pencinta~!!   7th April 2016, 5:20 pm

bazaoyu wrote:
faham klau bace sari kata kat bawah dia, klau dengar tanpa bace sari kate kurng faham skit, heee!! tapi still enjoy tengok la.. ade lah gelak tawa yang di bawakkan dlam cerite ni, tuh yang menarik minat tuh, ade pembayran untuk episode seterusnya? tp yang dah ade ni free je i tengok.. Razz

nasib ade sari kata kat bawah kan, klau tak dok gelak gelagat diorng je lah tp tak paham sgt betul ta? rasnya seringgit je kot untuk satu episode, mne tahu klau bosan taktahu nk buat ape, skrng kite kredit bukan pkai sgt, sume dah ade media sosial online tak pakai kreadit, hehehee
Back to top Go down
View user profile
bazaoyu



Number of posts : 22
Age : 28
Registration date : 2014-03-12

PostSubject: Re: Drama sang pencinta~!!   7th April 2016, 5:21 pm

pahpah wrote:
nasib ade sari kata kat bawah kan, klau tak dok gelak gelagat diorng je lah tp tak paham sgt betul ta? rasnya seringgit je kot untuk satu episode, mne tahu klau bosan taktahu nk buat ape, skrng kite kredit bukan pkai sgt, sume dah ade media sosial online tak pakai kreadit, hehehee

hahaha!! betul la tuh, kredit tak pakai dok call pon pkai wifi punya line. klau RM1.00 takde hal lah pon, bosan-2 boley layan.. kat celcom escape kan?
Back to top Go down
View user profile
leechun



Number of posts : 18
Age : 19
Registration date : 2014-03-12

PostSubject: Re: Drama sang pencinta~!!   8th April 2016, 11:29 am

cerite ni mcm best je!! pelako-pelakon ni sume berbakat, aku ade tengok jugak drama-drama diorng.. pelakon berpengalaman pon ade jugak, lagi satu aku dah memang ade celcom escpace Very Happy
Back to top Go down
View user profile
pahpah



Number of posts : 26
Age : 30
Registration date : 2014-03-10

PostSubject: Re: Drama sang pencinta~!!   8th April 2016, 11:31 am

leechun wrote:
cerite ni mcm best je!! pelako-pelakon ni sume berbakat, aku ade tengok jugak drama-drama diorng.. pelakon berpengalaman pon ade jugak, lagi satu aku dah memang ade celcom escpace Very Happy

ahhaha... same lah, aku pon memang dah ade celcom escape tuh aku tahu pasal cerite ni cepat.. episode dia yang last aku rase kne bayar RM 2.00 tp yang tuh episode last la, hehhee
Back to top Go down
View user profile
bazaoyu



Number of posts : 22
Age : 28
Registration date : 2014-03-12

PostSubject: Re: Drama sang pencinta~!!   8th April 2016, 11:32 am

kne langgan jugak lah ni, mne tahu nnti lagi senang nk tengok Very Happy , klau ade episode baru mesti keluar kan celcom escape gak kan.. terbaik..
Back to top Go down
View user profile
pahpah



Number of posts : 26
Age : 30
Registration date : 2014-03-10

PostSubject: Re: Drama sang pencinta~!!   11th April 2016, 12:34 pm

bazaoyu wrote:
kne langgan jugak lah ni, mne tahu nnti lagi senang nk tengok Very Happy , klau ade episode baru mesti keluar kan celcom escape gak kan.. terbaik..

aah kat celcom escape jugak.. boley buat tontonan keluarga sekali cite ni Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Drama sang pencinta~!!   

Back to top Go down
 
Drama sang pencinta~!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Playful Kiss (Korean version)
» And then Drama
» Broadside drama
» TOP 50 Most Handsome Actor Around The world
» what's your fave total drama island character?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Miak Sarawak Community :: Hiburan :: TV & Radio Station-
Jump to: