Miak Sarawak Community - Sumber Multimedia
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 artis luar jadi model samsung!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
leechun



Number of posts : 18
Age : 19
Registration date : 2014-03-12

PostSubject: artis luar jadi model samsung!!!   18th March 2016, 12:45 pm

semalam aku pergi KLCC , semate-2 nk tengok running man punya artis.. kacak plak bila depan▓, tp dia promote S7 phone baru tuh, wow!! design menarik.. korg tahu tak bape harga dia?
Back to top Go down
View user profile
pahpah



Number of posts : 26
Age : 30
Registration date : 2014-03-10

PostSubject: Re: artis luar jadi model samsung!!!   21st March 2016, 5:49 pm

leechun wrote:
semalam aku pergi KLCC , semate-2 nk tengok running man punya artis.. kacak plak bila depan▓, tp dia promote S7 phone baru tuh, wow!! design menarik.. korg tahu tak bape harga dia?

artis tuh utk menaraik minat je , pndai celcom tuh~ klau nk ikut design S7, memang best, sbb dia buat design mudah di pegang, sbb kat tepi screen tuh boley ade lengkungan untuk senang di genggam, tak mudah jatuh lah kirenya!!
Back to top Go down
View user profile
gaokopi



Number of posts : 25
Age : 30
Registration date : 2014-03-13

PostSubject: Re: artis luar jadi model samsung!!!   21st March 2016, 5:54 pm

RM2,298 boley dapat , klau langgan FIRST Blue, FIRST Gold atau New Phone plan celcom.. s7 edge!!!
Back to top Go down
View user profile
leechun



Number of posts : 18
Age : 19
Registration date : 2014-03-12

PostSubject: Re: artis luar jadi model samsung!!!   22nd March 2016, 3:41 pm

gaokopi wrote:
RM2,298 boley dapat , klau langgan FIRST Blue, FIRST Gold atau New Phone plan celcom.. s7 edge!!!

i tengok harge dia klau bukan under celcom dlam 3k lebih.. hahaah.. yg ni RM 2298 bayar under celcom by moth kn? mudah lah mcm ni Razz
Back to top Go down
View user profile
pahpah



Number of posts : 26
Age : 30
Registration date : 2014-03-10

PostSubject: Re: artis luar jadi model samsung!!!   22nd March 2016, 3:43 pm

leechun wrote:
gaokopi wrote:
RM2,298 boley dapat , klau langgan FIRST Blue, FIRST Gold atau New Phone plan celcom.. s7 edge!!!

i tengok harge dia klau bukan under celcom dlam 3k lebih.. hahaah.. yg ni RM 2298 bayar under celcom by moth kn? mudah lah mcm ni Razz

TT betul nk beli ke!! amboi, nnti klau dah beli pinjam ekh, sbb tak lame lagi i ade dinner kat tepi pntai ngn kwn-2 i, i dengar fon ni, klau snap time gelap pon gambar chantek Very Happy nnti leh post kan laman sosial Very Happy heee!
Back to top Go down
View user profile
gaokopi



Number of posts : 25
Age : 30
Registration date : 2014-03-13

PostSubject: Re: artis luar jadi model samsung!!!   23rd March 2016, 11:45 pm

pahpah wrote:
leechun wrote:
gaokopi wrote:
RM2,298 boley dapat , klau langgan FIRST Blue, FIRST Gold atau New Phone plan celcom.. s7 edge!!!

i tengok harge dia klau bukan under celcom dlam 3k lebih.. hahaah.. yg ni RM 2298 bayar under celcom by moth kn? mudah lah mcm ni Razz

TT betul nk beli ke!! amboi, nnti klau dah beli pinjam ekh, sbb átak lame lagi i ade dinner kat tepi pntai ngn kwn-2 i, i dengar fon ni, klau snap time gelap pon gambar chantek Very Happy ánnti leh post kan laman sosial Very Happy heee!

TT tak sabar nk pakai handphone idaman lah tuh !! takpe TT fon ni bnyak kelebihan, tahan lasak, water proof tak silap i phone ni!! klau beli mahal takde lah takut phone rosak ke tak, kebiasan org selalu rosak sbb masok air kat tephone, cerite berdasar pengalaman sendiri je ni.. hHAHAHAHA
Back to top Go down
View user profile
leechun



Number of posts : 18
Age : 19
Registration date : 2014-03-12

PostSubject: Re: artis luar jadi model samsung!!!   23rd March 2016, 11:48 pm

gaokopi wrote:
pahpah wrote:
leechun wrote:
gaokopi wrote:
RM2,298 boley dapat , klau langgan FIRST Blue, FIRST Gold atau New Phone plan celcom.. s7 edge!!!

i tengok harge dia klau bukan under celcom dlam 3k lebih.. hahaah.. yg ni RM 2298 bayar under celcom by moth kn? mudah lah mcm ni Razz

TT betul nk beli ke!! amboi, nnti klau dah beli pinjam ekh, sbb átak lame lagi i ade dinner kat tepi pntai ngn kwn-2 i, i dengar fon ni, klau snap time gelap pon gambar chantek Very Happy ánnti leh post kan laman sosial Very Happy heee!

TT tak sabar nk pakai handphone idaman lah tuh !! takpe TT fon ni bnyak kelebihan, tahan lasak, water proof tak silap i phone ni!! klau beli mahal takde lah takut phone rosak ke tak, kebiasan org selalu rosak sbb masok air kat tephone, cerite berdasar pengalaman sendiri je ni.. hHAHAHAHA

korng nk kne kan aku ke ape, pdn muke phone masok air Razz aku bukan ape alang-2 dah lame tak tengok fon, sambil aku jalan kat klcc tuh aku ade terdengar ttg kelebihan S7 ni jugak ~ yg bestnya boley cas tanpa wayar , betul ke mcm tuh.. klau celcom bg murah memang jimat lah aku beli under celcom, aku pon memang pengguna celcom yg dah bertahun!! heeee
Back to top Go down
View user profile
hanyee



Number of posts : 23
Age : 27
Registration date : 2014-03-11

PostSubject: Re: artis luar jadi model samsung!!!   24th March 2016, 5:10 pm

i dah beli time kat roadshow, memang murah dari harge asal yg dia bagi tuh, sepatut harga S7edge 3ribu lebih, tp i beli under celcom dpt RM 2298 kire berbaloi, siap ade hadiah lagi, tp ade jugak org tak dpt sbb lambat beli, so dah abes Razz
Back to top Go down
View user profile
gaokopi



Number of posts : 25
Age : 30
Registration date : 2014-03-13

PostSubject: Re: artis luar jadi model samsung!!!   24th March 2016, 5:16 pm

hanyee wrote:
i dah beli time kat roadshow, memang murah dari harge asal yg dia bagi tuh, sepatut harga S7edge 3ribu lebih, tp i beli under celcom dpt RM 2298 kire berbaloi, siap ade hadiah lagi, tp ade jugak org tak dpt sbb lambat beli, so dah abes Razz

ape hadiah tuh? sampai org lain pon nk jugak.. hahahaa~ u beli under plan ape bro? kaya nya kau ni kan Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
hanyee



Number of posts : 23
Age : 27
Registration date : 2014-03-11

PostSubject: Re: artis luar jadi model samsung!!!   24th March 2016, 5:18 pm

gaokopi wrote:
hanyee wrote:
i dah beli time kat roadshow, memang murah dari harge asal yg dia bagi tuh, sepatut harga S7edge 3ribu lebih, tp i beli under celcom dpt RM 2298 kire berbaloi, siap ade hadiah lagi, tp ade jugak org tak dpt sbb lambat beli, so dah abes Razz

ape hadiah tuh? sampai org lain pon nk jugak.. hahahaa~ u beli under plan ape bro? kaya nya kau ni kan Rolling Eyes

aku beli under pelan first gold, sbb bila dgn first gold dapat CASH rebate RM 150 dgn ade gift samsung gear vr.. bukan kaye, tp tegah celcom buat harga mcm tuh , berpatutan sgt la!!
Back to top Go down
View user profile
leechun



Number of posts : 18
Age : 19
Registration date : 2014-03-12

PostSubject: Re: artis luar jadi model samsung!!!   24th March 2016, 5:20 pm

hanyee wrote:
gaokopi wrote:
hanyee wrote:
i dah beli time kat roadshow, memang murah dari harge asal yg dia bagi tuh, sepatut harga S7edge 3ribu lebih, tp i beli under celcom dpt RM 2298 kire berbaloi, siap ade hadiah lagi, tp ade jugak org tak dpt sbb lambat beli, so dah abes Razz

ape hadiah tuh? sampai org lain pon nk jugak.. hahahaa~ u beli under plan ape bro? kaya nya kau ni kan Rolling Eyes

aku beli under pelan first gold, sbb bila dgn first gold dapat CASH rebate RM 150 dgn ade gift samsung gear vr.. bukan kaye, tp tegah celcom buat harga mcm tuh , berpatutan sgt la!!

kau beli first gold rm 80 sebulan tuh ke? dpat call free kan kat semua talian & sms? .. best nya beli sekali pakage plan yg best.. Sad
Back to top Go down
View user profile
hanyee



Number of posts : 23
Age : 27
Registration date : 2014-03-11

PostSubject: Re: artis luar jadi model samsung!!!   28th March 2016, 10:41 am

yupz plan first gold.. dpat yonder muzik unlimited lagi Razz puas hati jugak ade 10 GB sebulan ... memang best coverage pon ok!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: artis luar jadi model samsung!!!   

Back to top Go down
 
artis luar jadi model samsung!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Hidden Secret Service Menu Codes for Sony, Samsung, LG and Philips TV
» Inquisitor model choice
» Brother Captain Model
» Grey Knight Justicar Test Model
» Looking for a Model KB-30 Electric Horn

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Miak Sarawak Community :: Umum :: Loyar Burok-
Jump to: