Miak Sarawak Community - Sumber Multimedia
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Mauk Raya ni mauk beli perabot ! Di mana ya ?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
hanyee



Number of posts : 23
Age : 27
Registration date : 2014-03-11

PostSubject: Mauk Raya ni mauk beli perabot ! Di mana ya ?   6th June 2016, 9:57 am

Hai gais, i would like ask you gais semua if have some suggestions
for some place i nak beli perabot.
I very busy kerja. Ada tak perabot yg home delivery.
Back to top Go down
View user profile
leechun



Number of posts : 18
Age : 19
Registration date : 2014-03-12

PostSubject: Re: Mauk Raya ni mauk beli perabot ! Di mana ya ?   6th June 2016, 11:57 am

Adehh Hanye ni.. Banyaks kan dkt sini.
Courts ade siap hantar rumah pulak tu ! hehe
You nak beli ape?
Back to top Go down
View user profile
bazaoyu



Number of posts : 22
Age : 29
Registration date : 2014-03-12

PostSubject: Re: Mauk Raya ni mauk beli perabot ! Di mana ya ?   6th June 2016, 2:18 pm

Ouch very busy this person ah. Kalah kiter !
you busy i busy hehe. So i suggest beli dkt courts sbb diorg
ade buat penghataran dlm delivery in 3-5 working days.
and the return brg within 30 days.
Memang senang kan?

Back to top Go down
View user profile
pahpah



Number of posts : 26
Age : 30
Registration date : 2014-03-10

PostSubject: Re: Mauk Raya ni mauk beli perabot ! Di mana ya ?   7th June 2016, 9:39 am

Oh courts ade delivery ke?
kita tidak pirnah beli di courts.
Sbb mahal
Back to top Go down
View user profile
leechun



Number of posts : 18
Age : 19
Registration date : 2014-03-12

PostSubject: Re: Mauk Raya ni mauk beli perabot ! Di mana ya ?   7th June 2016, 12:39 pm

pahpah wrote:
Oh courts ade delivery ke?
kita tidak pirnah beli di courts.
Sbb mahal

iye ade dear, my aunty slalu beli dkt courts sbb time raya byk promotions .
Skrg ni ade promo perabot 80% & 70% brg elektrik cpt2 la tgk hehe.
Yes diorag delivery sampai ruma kita jgn risau warranty ade !
Grab la before 30 june ini hihi
Back to top Go down
View user profile
hanyee



Number of posts : 23
Age : 27
Registration date : 2014-03-11

PostSubject: Re: Mauk Raya ni mauk beli perabot ! Di mana ya ?   8th June 2016, 10:03 am

dekat courts okay okay tq.
Ishh byknyer promotions. sampai bila ni???
Alahai gaji sikit lah byk promotion taw keja keras pun tak cukup ni pale
nsb baik lah ade court murah sikit
Back to top Go down
View user profile
gaokopi



Number of posts : 25
Age : 30
Registration date : 2014-03-13

PostSubject: Re: Mauk Raya ni mauk beli perabot ! Di mana ya ?   8th June 2016, 3:23 pm

Eh i pun agree dgn courts mammoth ni, memang senang sbb hntr rumah terus husband pulak asyk busy kerja kadang tak tahu nak suh sape angkat hehe .
Tahun lps beli tv LCD tu pakai 5 bulan ttbe tak blh on pulak, hantar kedai ah seng dpn kedai runcit tu tak ok jugak .
last last hntr kat courts balik dpt yg baru warranty tu penting Razz
nak raya ni tak tahu pulak nak shopping ape lagi hehe.
dah kene warning dgn husband beli yg wajib je hmm Sad
Back to top Go down
View user profile
bazaoyu



Number of posts : 22
Age : 29
Registration date : 2014-03-12

PostSubject: Re: Mauk Raya ni mauk beli perabot ! Di mana ya ?   9th June 2016, 9:46 am

gaokopi wrote:
Eh i pun agree dgn courts mammoth ni, memang senang sbb hntr rumah terus husband pulak asyk busy kerja kadang tak tahu nak suh sape angkat hehe .
Tahun lps beli tv LCD tu pakai 5 bulan ttbe tak blh on pulak, hantar kedai ah seng dpn kedai runcit tu tak ok jugak .
last last hntr kat courts balik dpt yg baru warranty tu penting Razz
nak raya ni tak tahu pulak nak shopping ape lagi hehe.
dah kene warning dgn husband beli yg wajib je hmm Sad

alolo siann awak haha.. Yes kalo pergi courts rase sumer nakk sbb murah lps tu nak raya ni lagi byk promotion perabot tu yg i tak tahann iolls ! iolls suka tgk Lisa Surihani dkt iklan courts tu cantik hahaha .
alaa you order je dkt courts nanti husband you balik2 rumah sumer dah ada takkan nak angkut kedai balik hahaha.
nak beli iron baju ni RM49 nak letak dkt bilik tamu nanti sedara mara dtg senang . court mmg senang !
Back to top Go down
View user profile
hanyee



Number of posts : 23
Age : 27
Registration date : 2014-03-11

PostSubject: Re: Mauk Raya ni mauk beli perabot ! Di mana ya ?   9th June 2016, 3:15 pm

gaokopi wrote:
Eh i pun agree dgn courts mammoth ni, memang senang sbb hntr rumah terus husband pulak asyk busy kerja kadang tak tahu nak suh sape angkat hehe .
Tahun lps beli tv LCD tu pakai 5 bulan ttbe tak blh on pulak, hantar kedai ah seng dpn kedai runcit tu tak ok jugak .
last last hntr kat courts balik dpt yg baru warranty tu penting Razz
nak raya ni tak tahu pulak nak shopping ape lagi hehe.
dah kene warning dgn husband beli yg wajib je hmm Sad

Haah iye wak, saya mcm tu jugak. semua nak beli rase tak kisah apa2 pun. last two week pergi butique brg2 perabot harga tak mampu.
Mujur ade courts mamoth ni kawan forum ni suggest kan. Emm saya pentingkan warranty tu nanti takut pakai tak sampai setahun dah patah2 hehehhe.
Im so excited ni nak order. Jum jumpa di sana Laughing
Back to top Go down
View user profile
pahpah



Number of posts : 26
Age : 30
Registration date : 2014-03-10

PostSubject: Re: Mauk Raya ni mauk beli perabot ! Di mana ya ?   9th June 2016, 3:19 pm

mmg lah semua kedai perabot ade warranty. kedai bangla pun ade warranty awak ni . Err awak ni !
alah sen heng pun ade jugak jual barang elektrik lagi banyak >,<
Back to top Go down
View user profile
gaokopi



Number of posts : 25
Age : 30
Registration date : 2014-03-13

PostSubject: Re: Mauk Raya ni mauk beli perabot ! Di mana ya ?   10th June 2016, 11:51 am

haah kadang2 kita x tahu pun benda mauk rosak kan apa kan.
cik Pah, sen heng tu mmg murah tapi skrg ni kita kan mauk raya mauk beli perabot murah2 kan
buat nak apa nak mahal sitok. Amik jak tu di courts ada tu promotions jak aku tingok sampai ujung bulan nih.
senang jugak tok
Back to top Go down
View user profile
pahpah



Number of posts : 26
Age : 30
Registration date : 2014-03-10

PostSubject: Re: Mauk Raya ni mauk beli perabot ! Di mana ya ?   10th June 2016, 3:52 pm

alah yelaa yelaa nanti aku ajak to laki aku ke sana lps dpt gaji . Puas? hukhuk.
Back to top Go down
View user profile
gaokopi



Number of posts : 25
Age : 30
Registration date : 2014-03-13

PostSubject: Re: Mauk Raya ni mauk beli perabot ! Di mana ya ?   10th June 2016, 3:58 pm

pahpah wrote:
alah yelaa yelaa nanti aku ajak to laki aku ke sana lps dpt gaji . Puas? hukhuk.

haha begitu lah . hahah dpt lah awak beragaya brg baru raya ni yer cik Pah Laughing
Back to top Go down
View user profile
pahpah



Number of posts : 26
Age : 30
Registration date : 2014-03-10

PostSubject: Re: Mauk Raya ni mauk beli perabot ! Di mana ya ?   15th June 2016, 12:25 am

nak tunggu gaji lama lagi....dua minggu lagi Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
pahpah



Number of posts : 26
Age : 30
Registration date : 2014-03-10

PostSubject: Re: Mauk Raya ni mauk beli perabot ! Di mana ya ?   15th June 2016, 8:29 am

dengar2 br1m nak kluar dah.......yeah.....dpt duit br1m terus beli perabot!^^
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Mauk Raya ni mauk beli perabot ! Di mana ya ?   

Back to top Go down
 
Mauk Raya ni mauk beli perabot ! Di mana ya ?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Balik mana raya nih....
» Beli phone yang baru jangan jealous ye! Samsung Galaxy S4 ? Note 2?
» Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri 1433H
» Kat Mana Buat TT Di Bandar Palma Kuantan?
» Baju hujan yg berkualiti.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Miak Sarawak Community :: Umum :: Loyar Burok-
Jump to: