Miak Sarawak Community - Sumber Multimedia
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 video world cup ni popular

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
hanyee



Number of posts : 23
Age : 27
Registration date : 2014-03-11

PostSubject: video world cup ni popular   15th July 2014, 2:35 am

saya nak tanya ada siapa pernah tengok video # GilaBola ini?



Celcom telah kumpulkan gambar yang paling istimewa dan maddest dalam Instagram dan gunakan gambar tu utk  mencipta sebuah video. di sini saya nak ucap terima kasih kepada celcom sebab tiba-tiba saya telah
menjadi salah seorang daripada mereka dalam video,nasib baik sy ada letak #gilabola baru ada peluang muncul dlm video..hahaha
Back to top Go down
View user profile
gaokopi



Number of posts : 25
Age : 30
Registration date : 2014-03-13

PostSubject: Re: video world cup ni popular   15th July 2014, 12:04 pm

Kalau tak silap i yang version ni bukan yang original, original punya version tak ada gambar fans...
Original copy tu video pun cukup lawak, sampai yang perempuan yang ditawarkan cincin pun boleh gila sampai tak mau cincin mau bola... Ada chance pergi tengok video ni, memang lawak betul
Back to top Go down
View user profile
freedom444



Number of posts : 3
Age : 18
Registration date : 2014-03-08

PostSubject: Re: video world cup ni popular   16th July 2014, 3:04 am

Bagi saya, inilah lagu yang terbaik antara yang lain bertema Piala Dunia Brazil 2014 ini.. Artis tempatan yang terkenal Joe Flizzow yang rap dan video ini menunjukkan realiti demam Piala Dunia di Malaysia!! Amat suka =) rakan2 sejawat biasanya lewat dan mengantuk semasa kerja.. Ada yang terus tidak hadir.. Saya jugak tidak dapat rehat dengan secukupnya kerana dibangunkan oleh jiran saya yang sering jerit @@..
Back to top Go down
View user profile
leechun



Number of posts : 18
Age : 19
Registration date : 2014-03-12

PostSubject: Re: video world cup ni popular   18th July 2014, 3:44 am

saya tak berapa suka bola tapi singgap sini sebab video ini menunjukkan malaysia bersatu dan semua kaum yg tak kira bangsa dan agama bersama2 tengok world cup kat Dataran Merdeka juga tunjuk 1malaysia.. Malaysia Boleh!
saya suka lagu ini , di mana boleh memuat turun?
Back to top Go down
View user profile
pahpah



Number of posts : 26
Age : 30
Registration date : 2014-03-10

PostSubject: Re: video world cup ni popular   18th July 2014, 8:04 pm

leechun wrote:
saya tak berapa suka bola tapi singgap sini sebab video ini menunjukkan malaysia bersatu dan semua kaum yg tak kira bangsa dan agama bersama2 tengok world cup kat Dataran Merdeka juga tunjuk 1malaysia.. Malaysia Boleh!
saya suka lagu ini , di mana boleh memuat turun?

Rupanya u pun macam i suka sangat lagu ni keh???
Mula-mula i download untuk jadi ringtone, sampai sekarang boleh hafal lagu ni dah....
I download lagu ni dekat Celcom punya website, ni pun address yang boleh kamu download
https://www.celcom.com.my/personal/promotion/FMT-GILABOLA?pid=1400518817669
Back to top Go down
View user profile
rinaschi



Number of posts : 2
Age : 23
Registration date : 2014-07-18

PostSubject: Re: video world cup ni popular   19th July 2014, 4:07 am

Tiada lagi samba..pemain2 sudah kehilangan skills..ingat sedang mimpi bila bangun halftime..manatau realiti..akhirnya kena 7-1..memang sakit hati..hanya bergantung kepada seorang? Neymar? Tu bukan bola sepak!! Faham ? Scolari patut dipecat! Tukar!!
Back to top Go down
View user profile
bazaoyu



Number of posts : 22
Age : 29
Registration date : 2014-03-12

PostSubject: Re: video world cup ni popular   20th July 2014, 9:33 pm

hanyee wrote:
saya nak tanya ada siapa pernah tengok video # GilaBola ini?



Celcom telah kumpulkan gambar yang paling istimewa dan maddest dalam Instagram dan gunakan gambar tu utk  mencipta sebuah video. di sini saya nak ucap terima kasih kepada celcom sebab tiba-tiba saya telah
menjadi salah seorang daripada mereka dalam video,nasib baik sy ada letak #gilabola baru ada peluang muncul dlm video..hahaha


dalam video ada kawanku, dia terperanjat masa tengok sendiri muncul dalam video. keluarganya juga terkejut dan gelak tak berhenti2 tengok tv ada muka dia. dia patut belanja saya makan sebab saya yg tangkap gambarnya dengan jersinya yg berbau.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: video world cup ni popular   

Back to top Go down
 
video world cup ni popular
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» World War II 3D Video Game
» World War II 3D and Doomsday MP3s Removed, Links Changed, and a Video Link
» Living World of Darkness
» So I'm interested in entering the world of video game development.....
» Forge World 40 K

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Miak Sarawak Community :: Hiburan :: TV & Radio Station-
Jump to: