Miak Sarawak Community - Sumber Multimedia
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Apa ni?! bil telco mahal! kesilapan?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
freedom444



Number of posts : 3
Age : 18
Registration date : 2014-03-08

PostSubject: Apa ni?! bil telco mahal! kesilapan?   11th August 2014, 10:58 pm

Baru dapat bil Telco and nyaris2 pengsan..tak mungkin RM100+ untuk satu bulan! Saya telah ambil pelan data 5GB..apa gunanya 5 GB kalau coverage buruk.. 50 GB pun tak guna!
Back to top Go down
View user profile
leechun



Number of posts : 18
Age : 19
Registration date : 2014-03-12

PostSubject: Re: Apa ni?! bil telco mahal! kesilapan?   11th August 2014, 11:00 pm

Coverage internet memang penting la terutama kepada kita yang selalu fb la, whatsap la, dan menggunakan waze semasa sesak..haha..jika tengok video separuh line tak ada mana syok..i rasa u perlu tukar u punya plan la kepada plan yang mempunyai line yang lebih stabil
Back to top Go down
View user profile
rinaschi



Number of posts : 2
Age : 23
Registration date : 2014-07-18

PostSubject: Re: Apa ni?! bil telco mahal! kesilapan?   11th August 2014, 11:07 pm

Data saya sekarang mempunyai 1GB dan 150 mins phone call..satu bulan rm38..tetapi, kadang kadang akan terlebih guna..data volume habis dan kena top up lo..haha
Back to top Go down
View user profile
bazaoyu



Number of posts : 22
Age : 29
Registration date : 2014-03-12

PostSubject: Re: Apa ni?! bil telco mahal! kesilapan?   11th August 2014, 11:11 pm

saya guna 3GB data dan tak pernah habis gunakannya. Biasanya saya gunanya untuk fb,youtube dan whatapps je.
Back to top Go down
View user profile
freedom444



Number of posts : 3
Age : 18
Registration date : 2014-03-08

PostSubject: Re: Apa ni?! bil telco mahal! kesilapan?   12th August 2014, 4:28 pm

bazaoyu wrote:
saya guna 3GB data dan tak pernah habis gunakannya. Biasanya saya gunanya untuk fb,youtube dan whatapps je.

boleh bagi tau maklumat pelan ni? Data saya asyik tak stabil dan mahal .tengah cari data pelan 3GB ,harap pelan ni tak mengecewakan saya lagi.
Back to top Go down
View user profile
bazaoyu



Number of posts : 22
Age : 29
Registration date : 2014-03-12

PostSubject: Re: Apa ni?! bil telco mahal! kesilapan?   13th August 2014, 10:17 am

freedom444 wrote:
bazaoyu wrote:
saya guna 3GB data dan tak pernah habis gunakannya. Biasanya saya gunanya untuk fb,youtube dan whatapps je.

boleh bagi tau maklumat pelan ni? Data saya asyik  tak stabil dan mahal .tengah cari data pelan 3GB ,harap pelan ni tak mengecewakan saya lagi.

Untuk plan ni ada berapa pilihan la..also kena tengok macam mana u guna jugak..celcom 3GB memang cukup saya guna la..jika habis data..celcom juga boleh top up RM15 untuk 1GB..saya rasa amat senang dan berbaloi la..untuk rujukan..u boleh tengok gambar

ni
Back to top Go down
View user profile
gaokopi



Number of posts : 25
Age : 30
Registration date : 2014-03-13

PostSubject: Re: Apa ni?! bil telco mahal! kesilapan?   14th August 2014, 1:42 am

Selepas berbanding..saya rasa Celcom adalah piliihan saya la..murah dan best rangkaiannya..pelan saya ni sangat mahal...macam saya..gaji tak berapa..mestilah tukar yang baik lagi murah produknya..huhu..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Apa ni?! bil telco mahal! kesilapan?   

Back to top Go down
 
Apa ni?! bil telco mahal! kesilapan?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Symphony No. 1
» ducati monster 695...apa komen?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Miak Sarawak Community :: Teknologi :: Mobile-
Jump to: